Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 14, 2012

Dag 2: Mat och Träning

Mat
Förfrukost: 5 paranötter plus 10 mandlar (extra laddning inför PT :-) )
Frukost: Omelett gjord på 2 ägg, skvätt laktosfri vispgrädde, vitpeppar, liten näve riven ost (vad som finns i kylen) - stekt i smör (dvs liten klick i pannan så inte omeletten fastnar), 1 kopp te med 1 tsk kokosolja
Lunch: Hemmalagad laxsoppa med massa grönsaker (broccoli, svamp, paprika, purjolök, morot*)
Mellis: 1 dl blandade nötter (mandlar, hasselnötter, cashew, macademia), 1 kopp te
Middag:  Kycklinggratäng med blomkålsris och färsk spenat (hemmalagat)
Dryck till mål och under dagen: vanligt kranvatten

* japp den växer under jorden. Tre skäl till varför jag hade den i soppan: 1 - tycker om, 2 - triggar inte mig dvs jag blir inte sötsugen som en del sockerberoende kan bli, 3 - äter lite rotfrukter ibland som extra boost för träningen.

Träning
PT 60 min på morgon och en 30 mins rask promenad på lunchen.

Tidigare liv - typisk dag
Detta hade kanske varit en dag jag hade flygit till tex kontoret i UK på dvs iväg 05.0…

Jag hjärtar er!!!!

Japp maken skötte sig... Fick en rosa stekspade och blommor :-) Älskar min man mest i hela världen!!!! Också ni där ute förstås. Ha en mysig kväll med mycket kärlek!

LCHF på Kvällsöppet

Jag kollade på klippet imorse på TV4Play för kl 23.00 då sover denna för att kunna komma upp på morgonen. Vad jag tyckte om debatten? Jo ungefär som de flesta andra om jag har förstått rätt och vad jag läst mig till. Det vill säga att Katrin är en frisk fläkt men plump. Dock hennes kommentar till Cissi om hennes nuvarande diet småmös jag åt för det syntes att den tog... Ajaja för sociala medier :-)

Kostdoktorn ger ett seriöst intryck men skulle behöva kaxa till sig lite. Fast egentligen inte för det är ju lite grann som ett rollspel dvs han ska vara den företroendeingivande läkarexperten. "Motståndarsidan" eller varför kalla dem det (var och en väljer ju själv hur de äter - utom LCHF:are :-) ) var ju opålästa och skrämda att deras yrkesstatus ska försvinna.

Vad menar jag med det? Jo den där Claude som dillar om extremdieter och det inte är bra för barn (jisses har du inte fatta något), den obligatoriska tanten från Livsmedelsverket som inte lyssnar och andra som inte riktigt…

Ingen strålande insats

Jisses vad jag är trött just nu men jag kom upp imorse och släpade mig till PT-passet. Kan dock inte påstå att det var min mest strålande insats. Bloggerskan försökte få PT Malou att bli mer intresserad utav snickesnack än en förbaskad stång. Inte ens det lyckades jag med imorse...

Visste ju lite vad som väntade efter "hot-inlägg" på bloggens fb-sidan. En megastor och tung stång. Vi är inte riktigt kompisar än. Vissa övningar går bra såsom biceps och marklyft. Men när den ska upp över huvudet så tar det emot. Då känns det som den väger ton.


Men först inleddes ju passet med bästa crosstrainer och ja ni vet ju hur det funkar vid detta laget dvs ny vecka = ny level. Och denna veckan är det då level 12. Efter det stång-övningar vars namn jag inte kommer ihåg för jag var inne i dimman. Tror det var något om frivändningar, militärpress, marklyft, biceps och lite annat gotter.
Sen en ny variant på Helvetesrundan fast med stång. Egentligen ska man göra dem utan att vila emellan men se…