Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 21, 2012

Hmm funderar...

...på min jäkla svanskota och att jag alldeles själv lyckats att ställa till det för mig dvs genom att blir så himmelens tjock så att jag inte ens kunde sitta ordentligt på rumpan. Hur fasiken kan man låta sig själv ställa till det så??? Att man bara äter och äter sittandes i soffan så att man till sist inte får plats i en enda stol utan måste liksom sitta på sniskan och känna att allt bara skär in i fläsket. Blir både förbannad och ledsen!

Kommer ihåg hur plågsamt det var att sitta i tex uteserveringsstolar där låren och rumpan fick nästa blåmärke (i alla fall illröda märke som tog timmar för att försvinna) så som plasten skar in i huden. Blir så väldigt ledsen när jag tänker tillbaka på det och jag minns det som igår. Senaste idag blev jag glatt överraskad att jag fick plats i en vanlig stol utan att fläsket skar in.

Har liksom ännu inte förstått att jag numera får plats. Har tom fått lära/påminna mig att sitta rätt dvs på gumpen och inte på snedden, halvliggandes. Så visst är jag b…

Nästan gråtfärdig...

Visste ju inte vad som väntade på dagens PT-pass mer än att jag i ett svagt ögonblick önskat mer ben och rumpa... Och PT Malou levererade :-) Blev nästa gråtfärdig mot slutet i vadpressar hit och dit. Kändes som vadmusklerna skulle sprängas och jag trilla ihopa i en hög med vikterna över mig. Men vi börja från början eller hur?

Ni vet ju vad ny vecka innebär... japp ny nivå på crosstrainer så det bidde level 13 i 10 minuter. Efter det en herrans massa benövningar såsom air squats, utfall med vridning, utfall med kettlebells (8 och 12 kg), benböj med kettlebells  (8 och 12 kg), utfall och benböj i Smith-maskinen, vadpress på golv och sedan på stepbräda i Smithen, bulgarian lounges, mountain climbers och björngång.

Den sista får jag skylla på mig själv eller rättare sagt min stora käft när jag undrade hur man bli bra på det. Genom att öva säger PT Malou med ett brett leende och sen var vi igång. Suck varför lär jag mig aldrig... Lagom darrig tog jag mig igenom stretchen. Fick också heml…