Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 24, 2012

Dåligt resultat

Hmm det där med vårshopping gick mindre bra...

Biokväll med godis

Sliten i kroppen utav veckans träning tog jag en välförtjänt sovmorgon idag. Har träningsvärk överallt känns det som - vaderna, armarna, bröstet och magen. Annars en dag på jobbet med den vanliga Rotarylunchen på fredagar. Men denna gången bad jag om en kycklingsallad för det var mos igen och det pallar inte min mage. Och japp kunde inte stå emot det otroligt goda surdegsbördet idag heller så det blev en skiva.

Känner mig lite deppig just nu för vågen samarbetar inte riktigt. Tror det är dels kroppen som ställer om efter all träning - kör ju rätt mycket tuffare nu. Och dels så har det blivit lite för mycket av "det goda". Men har sagt till mig själv att det få vara så nu och I am not sweating it. Fast kan ju ändå bli lite tjurig men är bara jag själv som kan göra något åt det. Därför tar jag en biokväll med tjejerna och käkar godis - makes sense eller hur? Nope men jag gör det i alla fall :-)

Vi ska se Järnladyn - har du sett den?

Köksöverraskning

Pratade med maken i helgen om köksmaskiner. Det vill säga nu när jag har hittat tillbaks till matlagningen så märker man att vissa saker fattas. Och då menar jag saker som får det att bli lättare och gå snabbare :-) Voila titta vad jag fick igår! Det är en Moulinex Fresh Express och en Tefal Jamie Oliver Matberedare. Har du och vet om det är något bra?