Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 25, 2012

Hänger du med?

Har bestämt mig för att köra 75 dagar sockerfritt och utmanat maken att göra det samma. Visserligen inte lika stor utmaning för honom som för mig men alltid bra med sällskap i en utmaning. Min definition utav sockerfritt i denna utmaning är ingen läsk, godis/choklad, kakor eller efterrätter.

Jag började idag så egentligen blir det ju 77 dagar men vi startar på riktigt i utmaningen på måndag och kör till den 13 maj. Finns en anledning till att jag valt just det datumet men det återkommer jag till i nästa vecka om allt går som det ska.

Anledningen är att jag känner att jag inte kan hantera sockret just nu, mår inte bra av att äta det men framför allt vill jag maxa utdelningen på min träning. Har tagit ett beslut denna helgen och för att uppnå den drömmen/målet så måste jag satsa. Detta blir ett steg i den riktningen.

Hänger du på?

Föreläsningen i torsdags

Jag var ju på denna föreläsningen i torsdagskväll. Den var intressant och man fick med sig lite nyttig information. Dock kan jag tyvärr inte säga att jag kände mig jätteinspirerad efteråt. Dvs inte så där ja nu jäklar ska jag.... Utan mer jaha en trevlig kväll med lite tankevärt.
Fast jag tog med mig en sak och det är att jag måste jobba på att visualisera mina mål. Jag är väldigt bra på att sätta upp mål. Men usel rent ut sagt på att se mig själv nå dem eller drömma om att nå dem. Tror jag vill liksom inte ta ut glädje i förskott eller framför allt bli så himmelens besviken om jag inte lyckas. Krass realist...
Därför är det min stora behållning utav torsdagskvällen dvs att jag ska se mig själv nå min mål, drömmar mer om mina mål och våga ta skuttet. Finns alltid något att jobba på :-) Nedanför kommer lite bilder på slidsen som användes. Valde ut några som jag kände var relevanta. För att se bättre så kan du alltid klicka på bilden för att få den större.Jag säger det igen - du ska vara …