Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 27, 2012

Glömde ju mitt skryt...

... körde intervaller på löpbandet imorse. Efter uppvärmning körde jag 40 sek spring, 20 sek vila, 40, 20, 40, 20. Klarade 12 intervaller på speed 8,5 och incline 2,0. Känner mig väldigt stolt och på något sätt känns det som detta var första gången som jag verkligen kan säga att jag körde intervaller. Vet egentligen inte varför men så känns det - jag hittade liksom flowet! Hälsningar en mycket stolt bloggerska.

Är så glad!!!!

Känns som många bitar föll på plats för mig i helgen!!! Känner mig glad, lycklig och lugn. Massa spännande utmaningar att se fram emot som känns helrätt för mig. En del förblir hemlisar just nu men ni vet att you are the first ones to know :-)

En sak som föll på plats är att i maj åker jag på träningsresa - Tjoho!!!! Åker tillsammans med bästa träningskompisen Sarah. Ni har träffat på henne i bloggen tidigare då hon varit galen nog att följa med på alla mina "testa nytt gym veckor".

Vi ska till Turkiet en vecka i maj (13-20 maj - därav sockerfritt datumen) på värsta lyxresan med all inclusive och spa!!! Det är vi värda! Här kan du läsa mera: http://www.aerobicweekends.com/deluxe/ Har du varit på träningsresa tidigare? Kan du ge lite tips till en rookie!