Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från februari 28, 2012

Byxor på eller av?

Jaha nu har jag fått tid till röntgen utav svanskotan. Nämligen nu på måndag. Kvällens fundering: få man en sådan där baklös städrock som fladdrar eller får man behålla byxorna på? Fasiken om de kan x-raya sig igenom fläsket kan väl lite bomullsinlindat fläsk också vara okej...

Jag är grym!

Har nog inte riktigt fattat än men jag jobbar på det. Vad är det att jag inte fattat? Att jag SPRINGER!!!! Dagens PT-pass innebar först en kortare uppvärmning på crosstrainer men eftersom ny vecka så vet vi alla att det innebär... level 14. Bidde 5 minuter och sedan lite uppmjukning med stången dvs lite benböj och så :-)

Sen var det tydligen dags för intervaller på löpbandet. Visserligen önskade jag mig nog det förra veckan men tänkte att eftersom jag var så duktig igår så hade jag väl liksom fått det överstökat. Men ack nej och ja jag var duktig igår fast idag var jag grym!!! Ja så osvenskt stolt är jag idag och här kommer skrytet.

Intervaller på löpbandet a la PT Malou dvs dagens utmaning: Uppvärmning sedan spring 1 min, vila 30 sek, spring 2 min, vila 1 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, spring 4 min, vila 2 min, spring 4 min, vila 2 min, spring 3 min, vila 1 min 30 sek, springa 2 min, vila 1 min, spring 1 min. SLUT!

Började den första på speed 8,5 men sedan var det 9,5 som gäll…