Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 5, 2012

Note to self

Många funderingar just nu på kroppen, mått, träningsresultat och vågen. Händer som sagt inget på vågen just nu. Främst utav två anledningar: min träning dvs jag vet att jag pressar kroppen till gränsen vecka efter vecka och då viktminskar man inte på samma sätt men huvudanledningen är kosten. Varför ska det vara så förbaskat svårt att låta bli socker och onödiga kolhydrater? Varför älskar just jag godis, kakor, pizza och pommes?

Sköter jag min kost dvs LCHF-inspirerat så har jag inte samma sötsug i kroppen vilket ju är kanon. Men det betyder ju inte att det finns andra faktorer som spelar roll såsom det känslomässiga. Jag är en typiskt känsloätare dvs är jag glad, irriterad, uttråkad - you name it - så blir jag sugen. Vissa dagar är det lättare att hantera medan andra dagar så går allt överstyr.

Jag har dock kommit väldigt långt och äter absolut inte på samma sätt som innan jag påbörjade min hälsoresa. Men jag skulle ju ljuga om jag sa att varje dag är en dans på rosor. Och just nu är…

Lite nervös uppdatering

Okej då är det snart dags att röntga gumpen. Inte så nervös för det men snarare för det kommande svaret. Eller rättare sagt att svaret är att det finns inget att göra. Håll nu tummarna där ute!