Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 16, 2012

Jumping jacks och pizza

Kände inte alls för ett andra träningspass idag men anmälde mig till BodyAttack-passet på Studio S tidigare i veckan för att överraska instruktörs-Sara och så är den stackaren sjuk. Men bästa Malin hade ju också anmält sig och då kan man ju inte hoppa av. Det roliga var att det första hon sa var att usch känner inte alls för detta men du hade ju anmält dig :-)

Haha ibland är det bra att ha träningskompisar så man släpar sitt arsel till gymmet. Och när vi väl var där höllt vi på att glömma att gå in i salen för vi hade ju så mycket att babbla om. Vi har ju inte setts på ett tag. Så kul att träffa henne igen!!! Och instruktör-Pauline gjorde ett kanon ersättningsjobb med bara 4 deltagare.

Jisses vad svetten lackade och det vart kul att se mina framsteg. Har inte typ kört BA detta året tror jag. Nu vart det inte så mycket low impact utan här hoppades det, gjorde jumping jacks på riktigt, plankan och armhävningar på tå. Okej inget till perfektion men jag kände verkligen skillnad och är st…

Prat i omklädningsrummet

Imorse efter ett himmelens bra pass om jag får säga det själv (crosstrainer, benstyrka, kettlebellssvingar, pinnen m.m.) så var det så vanligt att piffa till sig på gymmet. Duschar ju knappt hemma nu för tiden utan träningsväskan är ständigt packade med smink, kläder, handduk, tvål, krämer - you name it.

På fredagsmorgonar brukar det vara otroligt busy på damernas rum på Studio S. Annars vissa morgnar är man helt själv. Det är nog för att en del brukar gå på BodyBalance på fredagen och sedan duscha. Brukar ju småprata lite för nu känner man ju till en hel del folk på gymmet och det är ju trevligt. Idag blev det alltifrån parfymer till köttintag :-)

Plus att en tjej som tydligen inte varit på gymmet på några månader kände igen mig och blev impad över vilken skillnad det var på bloggerskans kropp. Alltid kul att höra att det syns (speciellt när man står där i trosor och bh) för det gör ju det lättare för mig att se skillnaden och bli påmind att jodå det händer grejer. Sen blev det värst…

TRX-övningar

Okej för att ger er en bild av det jag försökte mig på igår så är här två av de övningarna från gårdagens PT-pass.
Ett bens squat (svårt och jag kom inte så djupt ner - speciellt på vänster ben för det knäet krånglar lite) Plankan - så först stå med händerna i marken och sedan sätt ner en armbåge i taget för att sedan upp på händerna igen. Jäkligt stolt för jag klarar det på tå men lite vingligt att hänga i luften med benen.
Men skam den som ger sig...