Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 21, 2012

Varför ska det vara ett lidande?

Varför är det så att när tjejer ska "banta/leva nyttigt" så ska det vara så dammigt, torrt, smuligt och lidande som möjligt? Tex. pulver- eller soppdieter, knäckemackor eller skorpor, eller 2 korslagda salladsblad utan dressing? Då är man nyttig, duktig och garanterat vrålhungrig... Och detta klarar man x antal veckor beroende på motivation innan man kollapsar och äter allt i ens närhet.

Fick rådet på kostrådgivarkursen att snabba lösningar funkar aldrig istället fuckar du upp din kropp och din ämnesomsättning. Ja du må nå resultat på kort sikt men på lång sikt är det väldigt få som lyckas. Det är därför tex män går ner så mycket snabbare för de har inte mixtrat med sin kropp i hela livet. Och jag tror det är tveksamt att bantningsindustrin hade överlevt på bara män. Nej det behövs lidande kvinnor för att slantarna ska rulla in.

Fråga dig istället - är du villig att äta så här i 30 år? Om svaret är hell no då ska du inte göra det för en kort tid heller. Det gäller att hitta …

Nu förklarar maken och jag krig!

De senaste tvättarna så har kläderna kommit ut med något mystiskt flock på sig. Inte som kvarglömt papper i en ficka utan mer som klädflock. Nu har vi hittar boven...


Så här med förklarar vi krig mot alla jeanslappar. Inte det första paret som stället till det. För något år sedan hade vi ett par av makens jeans som färgade en hel maskin brunt pga den fina lappen där bak. Hädanefter så ska de lapparna bort innan jeansen används.