Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 22, 2012

Nu är jag anmäld!

Har bestämt mig för att gå en vidareutveckling utav den kostrådgivningsutbildningen jag går nu i april. Nämligen Kostgajden med Anna Hallén samt att bli diplomerad kostrådgivare från Anna Hallén Utbildningar. Då blir det ju dubbel examina plus att jag får lov att jobba med Kostgajden konceptet och hålla föreläsningar som kostrådgivare. Spännande va? Som vanligt följer bloggen med på äventyret sista helgen i april.

By the way tentan är om 10 dagar :-( Måtte jag klara det! Ni måste hålla tummar och tår och allt som går!!!

Olympiska lyft - videokavalkad

Kom på mig igår kväll med att sitta och längta till dagens träningspass. Då är man lite hooked :-) Och gick det bra då? JA så himla kul vart det. Känner av luftrören lite men inte lika trött idag. Skönt. Och PT-Malou hittar alltid på så roliga grejer. Idag bidde det en massa massa övningar med la stång dvs olympiska lyft (kollar bakåt för jag har lagt upp länkar om detta förr).

Det är en utmaning och jag är ju fortfarande en rookie dvs håller på att lära mig tekniken. Men tycker att det går bättre och bättre för varje gång. Så skojsigt och rätt kul att kolla in de andras reaktioner dvs killarna som står med en hantel eller så. Fniss jag här kommer jag med rosa skosnöre och lyfter tungt i grabbhörnan :-)

Nedan hittar du en massa videosar. Jag tycker det är så himla bra att PT-Malou filmar för då fattar jag mer och mer att det där är ju jag! Stolt bloggerska idag. Men först lite om passet. Som vanligt uppvärmning och sedan bidde det massa lyft och nöta teknik. Marklyft, Frivändingar, Pr…