Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 27, 2012

Visste du att...

...socker och vetemjöl är oxiderande för kroppen dvs kroppen rostar inifrån. Det skapar helt enkelt en inflammation inne i kroppen. Våra kroppar är inte skapta för de mängder vi sätter i oss idag. Är ju bara de senaste typ 30 år sedan som dessa varor har exploderat dvs ingår i allt möjligt. Till exempel all fryst färdig mat eller i kakor och godis.

Våra kroppar är ju inte genetiskt byggda för dessa mängder och angriper därför sig själv inifrån. Resultatet blir en massa autoimmuna sjukdomar såsom diabetes, glutenintolerans och värk. Tänk på det nästa gång det lockar...

Puh ibland är det jobbigt att lära sig hur det funkar men samtidigt är jag tacksam för all ny kunskap. Gör ju att jag gör bättre val idag. Dock ska allt göras med balans anpassat till sig själv. För om vi skulle undvika allt som vart farligt för oss så kan man ju inte ens gå utan för dörren och andas :-) Men visst är det tänkvärt och gör en mer medveten.

På Expressen startsida...

...jaha då ligger artikeln ute på Expressen. Roliga är att på efter-fotot i bilagan så hade de retuscherat fondväggen i bakgrunden. Blev väl för mycket :-) Är faktiskt väldigt stolt över denna artikeln och nöjd med min insats. Hälsningar Skryt-Tina!

http://www.expressen.se/halsa/tina-rasade-33-kilo-med-lchq-mat/