Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 30, 2012

I love våren!

Okej jag älskar inte pollen precis men jag älskar alla blommor. Titta här på dagens skörd under lunchpromenaden. Nu tillbaks till tentaplugget...Så imponerad!!!

Såg ju som sagt Biggest Loser finalen igår och yikes vad imponerade allas resultat vart oavsett vad vågen visade. Vissa har jag sagt från början hade bestämt sig. Vet inte riktigt vad det är som har gjort att jag sagt så med de jag diskuterat programmet med men jag tror det är något i ögonen dvs ren och skär vilja. Vissa hade bara liksom bestämt sig och alla de jag pekat ut under resan gång var de som visade de bästa resultaten. Värsta spådamen ju :-)

Jag tycker det visar på att oavsett vilken stöttning och möjlighet du får så är du som måste vara motiverad och ha bestämt dig. Det är du och ingen annan som måste göra jobbet. Visst hade en sådan miljö hjälpt tex med kosten och träningen men det är du som bestämmer. Det är du som bestämmer vad du ska stoppa i munnen och hur mycket rörelse du får in i ditt schema. Det är du som måste agera och sluta hitta på ursäkter. Get moving!!!

Programmet igår, lite tankar den senaste månaden, Suzans kämparvilja och förhoppningsvis med en lyckad tent…