Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 1, 2012

Kan kalla mig kostrådgivare

Skriver detta med tårar i ögonen för jag är så jäkla stolt över mig själv (och nog lite utmattad om jag ska vara ärlig :-) ) Anledningen är att jag idag fick ta emot mitt diplom som licensierad kostrådgivare från MF gruppen efter en lyckad tenta igår. Det har varit en resa utan dess like för mig personligen och det tror jag alla deltagarna skriver under på.

Vi har haft 80 föreläsningstimmar från janauri till idag. Plus en massa massa massa timmar studerandes på egen hand och tillsammans. Det har varit kul, intressant, tufft, frustrerande, lärorikt, personligt, utelämnande och det är en erfarenhet som jag tar med mig för resten utav mitt liv. Likaså de andra underbara 10 deltagarna samt våra lärare. Alla kanonmänniskor som är och kommer alltid vara stora förebilder för mig.

Men jag tror den största anledningen till stoltheten och tårarna är att det börjar gå upp för mig vad sjutton jag egentligen har gjort. Jag har kämpat mig (bokstavligen blod, svett och tårar) från att vara en extrem…

Pulsen?

Japp den är nog hög just nu för om en timme får jag redan på om jag kan kalla mig kostrådgivare eller inte... Men medan jag är i skolan för sista gången denna kursen kan du hjälpa mig att välja pulsmätare? Har en Garmin sedan innan men den är för teknisk och jag klara inte av att använda den. Vill ha en enkel variant (typ av och på knapp) som visar typ puls, kalorier, sträck - mer behöver man väl inte?

Funderar på en Polar men finns ju så många varianter. Har du en pulsklocka? Någon du kan rekommendera till mig som är en pulsmätar-rookie? Kolla in här och återkom till mig vilken som är värd mina pengar:
http://www.loplabbet.se/store/tillbehor/teknik/pulsmatare.html