Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 4, 2012

Tips om nödlösning

Om du som jag har haft en tillfällig stressig period dvs inför tentan så kan man bli mer mottaglig för infektioner. Är väl inte helt ovanligt att bli tex förkylning efter en sådan pärs. Då har jag ett tips till dig men obs detta är för en kortsiktig stressperiod. Inga hälsotillskott i världen hjälper om din stressnivå är konstant hög. Det enda som hjälper då är att få ner stressen på olika sätt. Det tänkte jag blogga om en annan dag men nu åter till kortvariga tipset.

Det du behöver tillföra i en sådan här situation för att boosta ditt system är magnesium, zink och C-vitamin. Det enklaste sättet att få det i en tablett är Berocca. Dock ska du göra följande: du köper ett rör med 15 tabletter dvs kör en "kur" på 15 dagar. För att äta en om dagen en längre tid ger ingen effekt - då är det bättre med riktig mat. För du ska också tänka på att tabletterna innehåller sötningsmedel which is not good for you. Utan detta är för att tillföra en tillfällig boost.

Du ska också dela table…

Påskfrukost på jobb

Hmm visste att det skulle vara idag och vanligtvis när det bjuds på fika håller jag mig undan. Men det är ju så trist och osocialt. Så jag vart väl förberedd istället. Hade med mig egen lyxig räksallad och la till 2 kokta ägg, 2 skivor skinka och en bit brie och vips så hade jag min tallrik klar. Blev väldigt bra och visst såg de goda bullarna, juicen och tryffelchokladkakan mumsiga ut. Dock blev jag nöjd på min tallrik och mår bra i magen. 78 kilo here I come :-)

Gott bröd... Ägg, sill, ost, skinka och grönsaker   Frukt och godis  Paj och chokladkaka....  Och min fina tallrik - stolt över mig själv!