Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 9, 2012

Okej nu kör vi!

Då var frivilliga vilan från träning efter tentan för att inte bli sjuk och för att ladda batteriet över och det är dags att sätta fart. Om 193 dagar ska jag vara startklar för min träningsinstruktörsutbildning så no messing around. Utan nu är det målmedvetenhet och motivation som gäller om jag ska nå mitt andra mål detta året.

Träningsdosen kommer nu att ökas på och framför allt konditionen. Därav inköpet utav pulsklocka. Och för första gången i mitt liv har jag en känsla... jag har fått lust till att testa att jogga/springa. Detta har ALDRIG inträffat förr i mitt liv så jag vet ännu inte riktigt hur jag ska reagera och tro om detta :-) Fast jag tror också det har att göra med att jag för första gången känner att jag har kraft att göra det. Plus att låren och rumpan nu börjar bli lite mindre så det faktiskt går rent fysiskt.

En sak som jag är jäkligt nöjd med är att sedan tentan har jag skött kosten utomordentligt. Och på den banan vill jag fortsätta för att också träningen ska ge op…

LCHF bilaga i dagens Expressen

Idag handlar Expressens/GTs/Kvällspostens bilaga om LCHF. Ska tydligen bli en serie utav bilagor specifikt om LCHF under året. Har du köpt den?

Hmm vem kom på det...

...att Rebeca och jag ska ut på promenad och få frisk luft. Hade inte riktigt tagit in storm och regn i beräkningen. Hur var det nu med väder och kläder? Men fasiken ska jag nå 78 kilo finns inga ursäkter. Får väl duscha varmt länge efteråt...