Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 14, 2012

Kan det fladdra?

Jag har varit med om något de senaste veckorna som jag inte visste kunde ske... Det kan ju fladdra i leggings!!! Who knew? Sedan favvejeansen sprack i rumpan - nä inte pga av någon viktökning utan för flitigt användande (joho visst då sant) så har det blivit mycket leggings. Men det har varit något som jag har känt inte riktigt stämt och det har varit lite kallt.

Häromdagen kom jag på anledningen. Mina leggings fladdrar ju ner vid anklarna! Så är vart det inte förra leggingsrundan... Hmm undrar vad som har hänt vid anklarna. Synd att man inte har mätt dem för då kanske jag hade haft värsta måttresultatet att rapportera. Attans! Fast jag är rätt nöjd ändå även om lite kall om anklarna :-)

Okej kanske inte syns så bra men jag ville ju ha med bildbevis :-)

Vinn övernattning på Stockholms designhotell och träna i deras nya gym!

Nästa helgen ska jag ju på träningskonvent i Stockholm - nämligen Blogger Boot Camp! Spännande och nervöst... Nu har jag som bloggande deltagare fått möjligheten att låta mina läsare tävla om att vinna en övernattning på Nordic Light Hotel. De har precis öppnat ett helt nytt gym och utlyser därför en tävling.

Här är tävlingsinstruktionerna:

"Nordic Light Hotel i Stockholm har precis öppnat ett helt nytt, välutrustat gym för sina gäster och utlyser därför en tävling i samband med träningseventet Blogger Boot Camp. De vill veta vad de kan erbjuda för att rama in ett hårt träningspass på hotellet på bästa sätt.

Svara på frågan nedan i det här inläggets kommentarsfält senast den 18 april. Jag, Tina Jensen, väljer
ut ett bidrag som representerar min blogg i tävlingen. Vinner det bidraget får både jag och den som skrivit förslaget en övernattning för två på Nordic Light Hotel i sommar, inklusive frukost och möjlighet att prova på deras nya gym.

Vad skulle du vilja ha före/efter ett trän…

TRX time

Maken är redan på gymmet och jag har precis tryckt i mig yoghurten och nötter. Snart ska jag in till Malmö för det är dags för ett TRX-pass. Det var länge sedan jag utnyttjade mitt kort på Sportlife så det ska bli väldans kul. Tänkte köra lite kondis innan så hoppas det finns ett löpband eller crosstrainer ledig. Efter träningen så ska maken och jag träffas för lunch och lite shopping. Mysedag! Ha en mysig lördag du med!!!