Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 16, 2012

Jag vill bli en i Spartan familjen!

Huvudskälet till att jag utmanade mig själv och faktiskt anmälde mig till BBC (förutom den sociala biten att träffa andra bloggare som gillar träning) var detta passet utav Spartan teamet. Det är ju ingen hemlighet att min nya kärlek är kettlebells och crossfit därför är Spartan naturligtvis ett företag som jag stött på många gånger. De har bla. kettlebells utbildningar som jag jättegärna hade gått på.

Tyvärr kör de inte i Lund längre (tror mig det har kollats upp :-) ) men Motala ligger inte på andra sidan jordklotet så en dag ska min dröm uppfyllas så är det bara! Brukar som substitut surfa in på deras hemsida med jämna mellanrum för att dregla över alla kuliga träningsredskap som finns och prenumerera naturligtvis på deras nyhetsbrev. Och hade jag bott i närheten hade jag nog bott i deras hälsoverkstad. Plus att för en tid sedan läste jag även om just Patric Westerlund i Fitness Magazine och blev väldigt inspirerad.

Därför när jag såg att han och hans kollega Linda Tinnerholm skull…

Kanske en ny favorit?

Nu har de som ska vara med på Blogger Boot Camp som bloggar blivit listade på sajten. http://bloggerbootcamp.se/deltagande-bloggare-pa-blogger-boot-camp-2012 Du kanske hittar en ny favorit bland alla bloggar. Men jag hoppas att du fortfarande vill läsa min :-)

Shit det är bara 5 dagar kvar och jag börjar bli riktigt nervös. Vad har jag gett mig in på och varför ska jag alltid utanför bekvämlighetslådan??? Tryggare att bara stanna hemma ju...