Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 23, 2012

Det kuligaste...

...för mig var Spartan-passet. Jobbigt och svettigt som tusan men ack så kul. Detta var glädje för mig och jag ska nog tacka PT-Malou för alla utmaningar tidigare i år för hon har förberett mig ypperligt. Fick användning utav mina snabba steg från stegen, styrkan i benen och överkroppen samt att min axel klarade allt galant - har inte ens ont!

Har dock grymmaste träningsvärken från detta passet i överarmarna (utsidan på axeln ner mot biceps) och min knä är blåslagna. But totally worth it :-) Vi teamad upp två och två. Sedan blev det olika övningar i 4 stationer som kördes i ca 1 min sedan byte. Gick snabbt och jag hade nog bara ett brett leende hela passet igenom.

Nej jag vilar inte utan vi turas om att kliva över varandra
Hmm intressant min...  Ser mig i spegeln med partnern Pernille

 Jag värmer upp eller nåt...  Dragkamp - hon är stark den där Pernille...
 Andra kuligheter från Spartan man kunde testa Tar i för kung och fosterland... Kunde tyvärr inte sitta ner som man skulle för sv…

Löpning med Running Sweden

Som jag skrev innan eventet så vart det löpning på söndag morgon som skulle bli den stora utmaningen. Om detta hade varit för 2 månader sedan (ja tom 1 månad sedan) så hade jag aldrig deltagit i detta passet. Jag hade valt the safe card - dansen. Men i ett övermodigt ögonblick och med ord "även för nybörjare" så anmälde jag mig.

Yikes vad nervös jag vart. När vi samlades på morgonen var jag den enda av ca 25-30 personer som inte hade en löparoutfit. Alla andra hade flashiga löparjackor och byxor medan Jensen hade mjukisbyxor och en hoodie. Det enda löparaktigt på min kropp vart mina första inköpta löparskor (mina lila Adidas från förra sommaren) och löparvantar jag köpte till uteträningen med PT-Malou.

Efter en kort introduktion så skulle uppvärmningen bestå utav lätt jogg till Gärdet där vi sedan skulle öva teknik. Hmm hallå jag är nybörjare och det vart inte lätt jogg... Började någonstans i mitten av klunga men tog bara någon halvminut så låg jag sist. Och avståndet ökade…

Och till Stockholm

Och jag vann också övernattningen som lottades utav Nordic Light Hotel - tack vare Pernilles förslag om minibaren. Egentligen borde vi väl diskats pga att vi inte dök upp till kvällens mingel på hotellet. Men jisses jag kom ju knappt i sängen med min värkande kropp att det bara inte gick. Tack Nordic!!!
Jag ska till Motala

Jag vann en av platserna till Spartan-helgen i början på augusti!!! Så jäkla glad blev jag även om nu när jag tänker på det så blir jag lite skakis... Fast Pernille ska också dit så då känner jag ju någon där.

Så här glada blev vi! Men i nästa andetag vänder sig Pernille mot mig - var ligger Motala? Och jag bara ingen aning.... Det är tydligen hit vi ska.


The Goodie Bag

Först och främst väntade värsta goodiebagen i det träningsskåpet som jag vart tilldelad. Wow vilken överraskning!!! Du hittar den fullständiga listan på innehållet här.

Mitt skåp

Titta min första underställströja... Och det är en Butterfly - så passande :-)

Fina BBC-linnet från Röhnish
Dessa strumporna har jag varit nyfiken på länge
Och titta så generösa Löplabbet vart med vars en Nike + Sportband


Hur jag bodde?

Jag bodde på Best Western Karlaplan vilket visade sig vara väldigt bra rent strategiskt sätt dvs nära tunnelbanan (och bara 3 stopp från T-Centralen) och nära till Sportlife Östermalm där eventet tog plats. Trevlig personal och god frukost. Enda negativa var att jag tålde inte hotellet...

Vad jag menar är rent allergiskt. När jag vaknade på lördag började jag nästan gråta för jag hade inga ögon. Har aldrig i mitt liv haft så stora påsar under ögonen (ända ner på kinderna) och ögonlocken hängde ner. Såg inte klok ut!!! Och naturligtvis hade jag inga ögondroppar med mig - jävla amatör...

Gick knappt att få på mascara på fransarna men jag kämpade tappert för jag ville ju ändå visa upp mig från fina sidan. Å andra sidan så vart det sminket borta en kvart in i Spartan-passet så jag vet egentligen inte varför jag ens försökte. Vaknade likadan på söndag men sket då i målandet. Och idag känns ögonen hyfsade så något i rummet vart det.

Lill-rummet som vart dumt med ögonen
Ni kan tro jag har so…

Ren och skär träningsglädje!!!

Hemkommen efter BBC12 så är jag hög på träningsglädje, trött i varenda muskel, glad över alla vänner jag fått och hungrig som en varg!!! Har ju under dagen postat en massa foto på facebooksidan men vet att inte alla har tillgång till det så jag tänkte så här. Jag kommer under kvällen skapa en rad inlägg om helgen så att du också får en känsla av hur kul jag haft :-)

Amen holy crap...

Nu är jag på framsidan på webbsajten till Fitness Magazine... http://fitness-magazine.com/


Massa foton från BBC12

Hittar ni på Butterflyfacebooksidan - titta till vänster på alla de inlägg som kommer från mig...