Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 25, 2012

Lycklig men fundersam sammanfattning utav BBC12

Nu har jag hunnit landa och smälta alla intryck från helgens äventyr. Har blivit en hel del funderingar, tankar, idéer, utmaningar och beslut från denna helgen. Jag är så oerhört glad att jag åkte för jag har haft det så himla kul. Jag har fått träna kuliga saker och fått utmana mig (läs löpning :-)). Jag har träffat massa härliga människor jag hoppas hålla kontakten med. Jag vann 3 pris (helt otroligt ju!!!) varav två blir rejäla träningsutmaningar som jag ser fram emot! Och en övernattning på hotell är ju bara lyx!

Men det har också varit en del reflektioner över var jag står idag, vad jag vill och kan, hur jag ser ut dvs kroppsuppfattning m.m. Nyttig erfarenhet som har fått mig att våga ta en del beslut där jag fortsätter att utmana mig själv. Jag kan ju börja med att konstatera att för bara 1 år sedan och tom för 6 månader sedan så hade jag aldrig kunnat delta i helgens aktiviteter så som jag gjorde.

Tom löpningen hade inte ens varit aktuell för en månad sedan. Så det som var häft…

Fler bilder från BBC

Fler bilder hämtade från Suzans blogg. Tack vare Suzan som jag blev inspirerad att åka till BBC och hon fick min nervositet att försvinna när hon mötte mig med ett hallå dansken (hon har lite svårt med det där med skåne och danmark som nedflyttad 08:a...) och en härlig kram. Puh då kunde jag slappna av så ett stort tack till Suzan, Pernille, Sara, Elin, Astrid, Irina, Linda, Susanne, Josefina och alla andra som fick mig att känna mig som en i gänget!!!
Hur många...

lypsyl behöver en bloggerska i handväskan? Tydligen följande antal...