Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 26, 2012

Vilken dröm det hade varit!!!

Nu tänker jag göra något som jag aldrig gjort tidigare och i ärlighetens namn tror jag mina chanser är mikroskopiska men friskt vågat hälften vunnet eller hur det nu är :-) Det är tydligen dags att nominera bloggare till Blog Awards 2012. Och nytt för i år är att det finns en drömkategori för mig nämligen "Årets hälso- och träningsblogg".


Vet att jag inte har en chans att vinna för det finns så många större bloggar är denna men visst hade det varit lite kul om lantisen från Skåne hade blivit nominerad... Så har du 5 sekunder över och gillar min blogg får du jättegärna gå in och rösta här: http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-till-Blog-Awards-2012 Puss på dig!

Misshandlade lår

Visste ju att dagens PT-pass skulle vara styrka för underkropp men hallå. Mina lår och rumpa skriker just nu! Och kan jag gå imorgon så är jag lucky. Å andra sidan jag vill ju att den förbaskade nederdelen ska bli mindre och no pain no gain antar jag :-)

Enkel sammanfattning utav PT-Malous mördarbenpass: Utfall i alla möjliga varianter tex med en 10 kilos viktplatta över huvudet (dvs hålla med armarna ovanför) med utfall genom gymmet, benböj hit och squats dit med stång och med kettlebell, 10 mins gång på löpbandet med max incliner (kände mig som en bergsget...), grodhopp och björngång, lyfta och rulla in pilatesboll med benen. Och säkert en massa annat jag har förträngt...

Nu har den kommit!!!

Igår på lunchen vart jag och hämtade min nya pulsklocka. En Polar FT4 blev det ju till sist. Nu ska vi se om jag kan få igång den... Förresten hur gör jag då med Nike + bandet jag fick på BBC? Ska man använda båda eller vid olika tillfällen?