Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från april 30, 2012

Vilken Valborg!!!

Inledde med sovmorgon och lchf-pannkakor som extra lyx. Var ett tag sedan men ibland så får man unna sig. De intogs på lilla uteplatsen på framsidan av vårt hus. Första gången sedan vi flyttade in i oktober vi kan sitta ute. Så mysigt och skönt!

Efter frukosten så tog maken itu med gräset medan frugan läste ut bokklubbsboken. Är ju dags för träff imorgon så nu var det dags :-) Vi ska ju vara här imorgon så jag tänkte bjuda på skink- och ostpaj med sallad. Lchf-style of course dvs pajdeg utan vitt mjöl men med mandelmjöl och riven parmesan bland annat.

Efter en runda till Coop och pyssel hemma så är det nog snart dags för lite grillning och invigning utav stora uteplatsen... På menyn står ryggbiff, bea, sallad och wokade grönsaker. Och till det ett glas rött. Hur har din Valborg varit?
Kjolen har växt...

Hmm har inte haft denna kjolen på ett bra tag men något har hänt...


Helgens äventyr

Som skrivit så har jag ju tillbringat helgen i Ängelholm och i skolbänken. Denna gången vidareutbildning i kostrådgivning och specifikt Kostgajden konceptet så att jag själv kan hålla sådana kurser för intresserade i framtiden. Som alltid väldigt intressant och lärorikt men det blir också intensivt. Speciellt när vi avslutade med en tre timmar lång tenta för att bli diplomerad kostrådgivare för ANNAhallénsUTBILDNINGAR. Därför är jag glad att jag har tagit semester idag så jag också får lite helgkänsla :-)


Kostgajden handledningspärm  De olika lektionerna  Helgens schema Lite av helgens goda mat

Omringad utav kokböcker utav Anna :-)
 Skolbänken...  Och finaste Pucken!