Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 7, 2012

By the way jag blev godkänd!

Tjoho har ju glömt att berätta att jag fick godkänt på tentan och kan numera titulera mig som Diplomerad Kostrådgivare hos ANNA hallén UTBILDNINGAR. Så nu har jag dubbla kostrådgivningstitlar :-) Inte illa utav en fd sockerjunkie...

Dagens puls

Imorse vart det dags för premiär med pulsklocka on my own och döm om min förvåning när jag klev upp på löpbandet och helt plötsligt visades min plus... What? Haha det visade sig att de nya fina löpbanden på Studio S går att synka med Polar pulsklocka. Nämen se där!

Riktigt kul blev det idag för jag hade fullt upp med att befinna mig i the zone dvs mellan 118 och 154 i puls så jag körde på som tusan. Tiden gick väldigt snabbt och voila så hade jag kört en timme. Det blev snabb gång med ingen incline på ca 6,2 i speed, blandat med lite löpning och var femte minut så vart det incline 10-12 på speed 5,0-5,5. Jobbade på väldigt bra om jag får säga det själv :-)

Pulsresultatet blev nästan 52 minuter (och då var ju 5 min uppvärmning...) inom zonen med genomsnitt på 130 och max 154 dvs 70% på maxplus i snitt och uppe på nästan 83%. Testade också igår min vilopuls. Dvs jag gick och la mig i sängen med klockan och pulsmätarbandet på. Mätte under en halvtimme och det visade en vilopuls på 59. Sk…

Ny LCHF bilaga

Idag är nästa nummer utav LCHF bilagan till Expressen/Kvällsposten ute i handeln.Verkar vara många fina recept i den så jag får bläddra igenom ikväll.