Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 18, 2012

Maten är fantastisk!

Vi är verkligen bortskämda med maten på denna resan. Man kan i princip äta dygnet runt! Finns en minibar på rummet med dricka och lite snacks som ingår så det är bara att ta för sig. Från kl 07.00 så öppnar den ena huvudrestaurangen. Finns nämligen två identiska bufferestauranger i två plan varav den ena äts det frukost i och den andra används till lunch och middag. Vid högsäsong är nog båda öppna för det finns plats för 2100 gäster här men just nu är vi ca 500...

Frukostbuffen serveras fram till kl 11.00 när Beach restaurangen tar över. Den har öppet till 18.00 och servera enklare och lite onyttigare alternativ såsom hamburgare, pasta, pizza, kakor men även sallad och frukt. Kl 12.30 öppnar den andra huvudrestaurangen för lunch tom 15.00. Då är värsta lunchbuffen uppdukad och det är bara att ta för sig.

Från kl 19.00 öppnar samma restaurang för middagsbuffe fram till 22.00. Skulle du vara lite sugen från 15.00-18.00 så finns det också en bageri med tillhörande cafe som har öppet. Och…

Lite random sådär...

Jaha visste inte hur dessa bilderna skulle kategoriseras så det fick blir lite random... Idag har det blivit coreträning och zumba. Ville gärna köra stepen men knäna är lite möra så jag spara mig till the grand final imorgon. För det är ju redan sista träningsdagen på resan. Tiden går fort när man har roligt!!! Blev också några timmar vid poolen idag så trots en regnig förmiddag ska vi inte klaga. Hoppas ni har det bra där hemma!

Lite poolhäng med utsikt mot havet
Hmm skulle ta foto på mig själv efter ett svettigt pass men fick inte till det riktigt. Fast tyckte ändå det blev en kulig bild.
Får inte visa cigaretten på TV så då får man vara kreativ tydligen... 
En sådan här kungatron kan jag vänja mig vid. Vad säger du maken? 
Och titta fina Annesophie har en fjäril på axeln...

Träningsbilder från Turkiet

Träningschemat för veckan
Aerobicsområdet utomhus med utsikt mot havet...
 Utomhusscenen får agera andra träningsplatsen. Här är det Afro
 House och ni ser Jensen nästan längst ner i bilden till höger i svart 

 Tydlig blir man så här glad utav att träna...

Avslutat pass och vatten behövs det mycket utav :-)
Här är det Gympa for Fun
Resesällskapet Sarah som står upp och nyfunna kompisarna Annesophie och Annelie som vart med på samma plan ner. Vilka tjusiga träningskompisar man har va? 
Dags för zumba med Jo och Charlotte från UK - världens bästa zumbainstruktörer tycker jag!!! Bara ren glädje och svett. Sista passet med dem imorgon så jag ska försöka få till ett foto med dem.

Bollywood med svenska Sara som instruktörStepdags