Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 5, 2012

Helvetesrundan i en timme...

...så kändes det imorse på PT-passet med bästa Malou! Efter uppvärmningen så vart det dags för ett upplägg som vi inte kört tidigare (eller så har jag förträngt det :-) ). Det var 3 övningar där varje övning skulle göras i 30 sekunder sen vidare på nästa övning i 30 sekunder. Och det skulle göras 3 varv på varje övning på raken innan vila dvs 30*3*3 dvs 4 och en ½ minut. Yikes vad svettigt, jobbigt men ack så kul!!!

Kommer inte exakt ihåg rundorna och alla övningar för allt har smält samman. Men det var blandat kettlebells (12 kg) övningar tex helsvingar, thrusters, sumo squats, axelpress och blandat med kroppsvikt tex plankan (där man ska varva armbåge i och hand i), burpees, ryggrensningar, typ denna med ett ben i taget, utfall och jag vet inte allt :-) Avslutades med lite rörlighet med den där träpinnen. JÄTTEKUL, helt slut och stort tack till PT Malou!!!

Hur vart din morgon?

Tisdagmorgon ringer klockan 5.45 för då är det dags för följande...

Trycka av klockan snabbt som attan men inte öppna ögonen för ljus kan vara farligt då...Känna efter om jag inte är lite krasslig och måste tyvärr ligga kvar i sängenLigger kvar lite för länge och får rusa uppToa, vaska av mig lite, på med deo och försöka vattenkamma håret på platsPå med träningskläderna som ligger framme på toagolvet (ditlagda kvällen innan annars hinns det inte)Fram med yoghurten ur kylskåpet och ner med de hackade nötterna i skål (allt redan upplagt i en skål för annars hinns det inte...) plus ett stort glas vattenPacka det sista i träningsväskan dvs kolla att trosor är med och zippa igen (allt packat kvällen innan för annars hinns det inte...)Plocka fram matlådan, mellis och kokta ägget efter träning (allt förberett kvällen innan annars hinns det inte...)Borsta tänderna och pussa på makenUt som en packåsna genom dörren och in i bilenKöra racer till Arlöv men hinna tuta på Ing-Marie som PW:ar6.35 möt…