Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 18, 2012

Har jag någon stil?

Jag fortsätter väl på dagens klädtema. Vill först bara meddela att makens klädutmaning går bra hittills. Igår hade jag en av de nya t-shirtsen och idag en av de andra tillsammans med jeansen plus nya tofflor som införskaffades för typ 2 månader sedan men inte använts... Ni kan se längst ner vilka plagg det är jag pratar om.

Men helgens fundering och utfrågning utav maken har varit ett ämne - har jag någon stil? Jag vet inte om du känner igen dig men jag kan bli så avis på vissa människor som har liksom en specifik stil vad det gäller kläder, smink, hår och accessoarer. Oftast ser det så enkelt ut dvs precis som de inte ansträngt sig. Men ändå så himla snyggt.

Samtidigt så fort jag konstaterar det så säger jag krasst till mig själv - jamen du skulle inte passa i det utav olika skäl alt andra anledningar till att det inte skulle hända. Tex skärningen utav plagget, färgen, jo men de klackarna skulle inte funka eller bara det att jag skulle inte få ihopa den outfiten. Jag menar inte detta…

Jag hatar...

... att i alla kläder man köper sitter tvättrådslappar stora som A4 och att det är hög risk att man råkar klippa hål i nya plagg. Men värst är ändå den obligatoriska "skava i nacken lappen". Alltid producerad i något hårt, strävt material ditsydd med någon vass tråd plus nästan totalt omöjlig att sprätta bort. Varför klädestillverkarna varför?