Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 26, 2012

Är jag nöjd?

Denna frågan har jag ställt mig själv flera gånger den senaste tiden. Speciellt eftersom motivationen att sköta kosten inte riktigt funnits där. Har därför jobbat på att besvara frågan: varför? Och jag tror att svaret är att jag är nöjd! Och vad menar jag med det? Har jag inget mer att sträva efter utan nu ska jag bara vara nöjd med nuvarande tillstånd...

Nej inte riktigt. Men vet du vad jag har insett de senaste dagarna när jag filosoferat. Att jag har landat och jag är jäkligt nöjd med vad jag åstadkommit. Jag har gått från en individ som levde på socker och skräpmat och som inte ens hittade till gymmet eller ägde träningskläder och som hade ont överallt och var deppig till en individ som numera älskar träning och som hellre shoppar träningskläder än vanliga kläder som är glad för det mesta och som mår jäkligt bra förutom den förbaskade svansen (men jag ser ljuset) plus att kosten är mycket mycket bättre.

Vidare tror jag att jag har landat i min viktminskningsidentitet dvs det är in…

Benböj och Utfall

Så kan jag enklast sammanfatta dagens pass med PT-Malou. Jag gjorde under en timme oändligt många benböj och utfall i alla möjliga variationer. Med pinne som uppvärmning, med stång, med stång med vikt, med pilatesboll, på ett ben, med kettlebell - ja typ you name it and I did it :-) Och vet du vad? Jag älskar det för är det några övningar som formar din rumpa och dina ben så är det dessa!