Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 3, 2012

Ny LCHF-bilaga ute

Idag släpptes den nya LCHF-bilaga från expressen. Säljs tom söndag eller tills den tar slut vilket brukar gå snabbt. Denna gången fastnade jag för några nya recept och några artiklar. Har du köpt den?


Bästa teamet!

Igår satte jag alla väckarklockor och mobiler i huset för att inte göra om samma misstag som i torsdags dvs att försova mig till PT-passet. Allt gick bra och jag vaknade tom lite innan första klockan ringde :-) Visste inte vad som väntade men det blev ett väldigt kuligt pass. Massa TRX och så pilatesbollen. 


Är så sugen på att köpa en egen TRX men det är det där med hur man ska fästa upp anordningen. Har ju inte en ribbstol hemma men det kanske man skulle ha... Får nog prata med maken för jag tycker det är rolig och effektiv träning. Kunde vara perfekt att köra lite övningar efter ett löppass till exempel.


Förresten mitt under passet så kom en av stamtjejerna fram för hon skulle hänga upp en matta precis där vi var och tränade. Jag pustade och sa att det var bra hon störde så jag fick pausa :-) Då började hon berömma mig och att man verkligen kunde se stor skillnad från det att jag började och nu. Både till kroppen och vilka övningar så PT-Malou och jag sträckte lite på oss :-)


Ja shot v…

Dedikerad till PT-Malou!