Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 4, 2012

Nya favoriter

Fick en av dessa teerna i goodie bag på BBC eventet i april och I loved it! Den jag fick var den röda - Wild Berries. Så härom veckan köpte jag de två andra smakerna och där blev det både en hiss och en diss. Black currant är också jättegod. Medans Citrus - not so much för jag tycker den smakar typ surt diskvatten (fast egentligen har jag ju aldrig smakat det...).

Tina rekommenderar Tina rekommenderar inte

Kanske något för dig?

Jag träffade Hillevi när jag testade NMT i vintras. Jättehärlig människa och hon bloggade tom om mig! Det kan du läsa här: http://extremtkul.se/vilken-resa-tina-har-gjort/ Jag har fortsatt följa Hillevis äventyr via hennes hemsida och speciellt Experimentet. Vad det går ut på? Att under 3 månader ska hennes familj skippa socker samt halvfabrikat och istället testa på massa kuligheter dvs ut och röra på sig så mycket som möjligt och utmana sig.

Häromdagen var delar utav familjen i Nyhetsmorgon och rapporterade hur de senaste 2 månaderna hade gått. Kolla här: http://www.hillevi.nu/2012/07/03/nyhetsmorgon-mot-familjen-som-vagrar-socker-under-tre-manader/ Detta kanske är något för din familj? För 3 månader är ju en begränsad tid men samtidigt hinner man få smak för nyttigheterna och kuligheterna. Vem vet kanske just din familjs experiment kan förändra era liv...

Lite intressant...

...eftersom hon har debatterat emot LCHF innan :-) Nu dämpar fet mat aptiten och att det är sockret som är boven. Sen att hon håller på att utveckla en pulverdiet känns ju inte lika spännande men någonstans måste man väl som forskare dra in kulorna.

http://forskningochmedicin.vr.se/knappar/tidigarenummer/innehallnr22006/forradisktsockervackeraptiten.4.2aebc6b810f3c933b158000987.html