Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 6, 2012

Nu är det bekräftat!

Uppdatering: Mina kollegor på lunchen intygade mig att jag inte ser ut som en tant who is trying too hard!!! Så nu slutar denna noja om sin stil och sina glitternaglar. Jag är ju jag!

Åldersnoja?

Maken och jag samåkte till jobb imorse och kom in på åldersnoja vad det gäller - hur klär man sig för sin ålder? Man vill ju inte vara en tant men samtidigt vill man ju inte gå över gränsen då det blir tant trying too hard att se yngre ut... 


Maken garanterade mig att jag inte passade in i den kategorin utan att jag var ju Tina dvs en blandning utav galenskap, svart, rosa, glitter och coolhet :-) Och att jag inte skulle vara rädd för att visa upp mig dvs ja om tröjan är tajt men tydligen kan jag bära sånt nu för tiden. Älskar min make som är bäst i världen!!!


Så med ny frisyr där luggen är helröd, med nya blåa glitternaglar, ny t-shirt från Saint Tropez, jeans och tofflor ställer jag frågan till er... Lämpligt för en 39 ½ åring som inte vill rätta sig in i ledet, som älskar glitter och vill se fräsch ut men inte som om jag tror jag är 15??? Eller vänta svara inte på den frågan för då nojar jag väl om det :-) Skit samma me like it och när jag är pensionär ska jag vägra beige, mossgrönt o…

Roliga reklamfilmer

Eftersom jag jobbar med marknadsföring hela dagarna och är ett reklam freak så måste jag bara säga att Coops reklam tar sig. De senaste två snuttarna har varit lite kuliga. Plus en annan storfavorit just nu är Malaco men problemet är att jag bli godissugen :-)

Coops senaste - vem känner igen sig...Självinsikt?Malaco - köketMalaco - tunnelbananMalaco - hämtningen