Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 12, 2012

Gillar du korv?

Idag svängde jag förbi Korvhuset i Lund. De har 101 sorters korvar varav de flesta med väldigt högt köttinehåll typ 95-98%. Plus i alla smaker du kan tänka dig känns det som. Serverar även lunch då man kan välja med bröd, potatissallad, surkål eller hemmalagad riktig potatismos. Jag lyxade till det idag med potatismos och en Husets Special (98% kött). Gott men jag märker ju hur moset påverkar mitt blodsocker. Fast ibland så...

Om du inte bor i Lund eller Malmö kan du också beställa via nätet http://www.korvhuset.com
Handlade lite till helgens grillning.

Priset...

...man får betala för att vara kär i en stång och tycka om att vara stark :-) Och då har jag ändå handskar. Fick godkänt på passet utav PT-Malou. Men det var precis för hon är ju så här tuff: http://malouwernersson.se/2012/july/go-hard-or-go-home.html

Höger
Vänster

Jag vet vad jag är!

Okej jag är kanske den sista som inser det men vet ni vad... Jag är STARK!!! Som jag skrev häromdagen så kommer jag aldrig bli den snabbaste eller smidigaste. Nope min paradgren är styrka! I love tex den där stången i gymmet nu. Jag älskar känslan utav att lyfta tungt och klara det. Jag älskar helt enkelt att vara stark! It is my thing :-)

Idag fortsatte PT-Malou och jag var vi slutade i tisdags. Först ut var att avsluta bänkpressen. Efter det blev det militärpress och sumo deadlift high pull. Axeln kändes sådär i bänkpressen men det gick. Däremot har jag extrem träningsvärk i bröstmusklerna så det begränsade mig mer. Men inget klagomål - jag älskar träningsvärk... eller not.

De övningarna som vi har kört denna veckan ska bli en del utav mina nya tester dvs efter ett visst antal veckor så ska jag köra dem igen och se hur mitt resultat har förbättras. PT-Malou prata något om att sen ska jag tävla i tyngdlyftning och knäcka alla andra... Kom ihåg var du hörde det först :-)

Här är resulta…