Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 17, 2012

Prioriteringar...

Prioriterade mys med maken i soffan, hemmalagad middag och tidig sänggående ikväll framför den jäkla löpningen och ändå har jag dåligt samvete. Suck när bli man helt nöjd? Jajaja så bidde det med det!

Dagens mattips: Kycklingfile i ugnen. Bakplåtspapper, färsk kyckling, pensla med smält smör och på med god krydda och in i ugnen ca 15 minuter - voila mumsig och saftig kyckling som räcker till ett par portioner!Min make är så romantisk..

Denna väntade på mig när jag kom hem :-)

Holy macaroni!

Fick precis ett e-mail angående Spartan-helgen i Motala den 4-5 augusti. Upplever just nu skräck blandad förtjusning och har ett enormt pirr i magen både av nervositet och förväntan... Kommer bli spännande, tufft, kul, svettigt, nervigt och utmanade.

Ibland ifrågasätter jag mitt egen förstånd! Varför ska jag alltid utanför den där bekvämlighetszonen och varför så långt utanför den... Det enda jag kan känna mig lugn inför är väl zumban men va fasiken animal moves??? Tur jag har Pernille med mig som sällskap att hålla i handen :-)

Här är helgens schema:

Lördag 4 aug
Vi samlas 10.00 lördag morgon på Spartan gym. Vi börjar med lite fika och presentation om vilka vi alla är, syftet och hur vi ska få ut det bästa av helgen.
Efter det tar Olof Elwin vid med en presentation om STS-Spartan training system.
10.30 Mobilitet och animal moves med Chris Muling och Olof Elwin.
11.30-12.30 Zumba och dans med Magdalena Bibik.
12.30-13.30 STS och SEPI presentation om Spartans tränings filosofi.
Lunch
14.…