Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 18, 2012

Trött men glad!

Fast jag gick och la mig kl 21 så somnade jag inte förrän midnatt och har vaknat lite till och från. Så när klockan ringde 05.45 var jag inte i mitt livs form. Jäkla sömn - har liksom kommit in i ett dåligt stim och måste bryta det! Var också nära att bryta med att avboka PT-Malou men samtidigt vet jag ju att oavsett hur trött jag är innan så får jag alltid ny energi utav att träna. Så jag infann mig på gymmet och genomförde ett jättekuligt pass!


Efter uppvärmning så blev det olika boxövningar med olika övningar emellan som tex utfall, rush, björngång och kräftgång - lika bra att börja öva till Motala :-) By the way jag älskar verkligen box. Skulle kanske kolla upp det till nästa år men samtidigt vill jag ju inte åka på stryk och mess up my pretty face... Sedan bidde det olika TRX-övningar vilket jag också tycker är himla kul. Och vet ni vad för varje gång så blir jag bättre och bättre. Ge inte upp utan öva öva öva!


Avslutade dagens pass med the beloved stege. I början av året var jag l…

Viktig uppdatering från maken!

Maken Jensen vill bara poängtera att bloggerskan Jensen tjatat om en ny elvisp i månader... Och fru Jensen använde nya fina elvispen igår och den är helt underbar. Tyst, snabb och stänker inte ner hela köket plus vispare. Samt den är snygg. Härmed avslutas den viktiga uppdateringen med att frugan är mycket nöjd med makens uppvaktning. Over and out.