Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 19, 2012

Nu ger vi upp!

Maken och jag hade ställt in oss på att ha semester hemma i år. Det är ju vår första sommar i huset så vi tänkte lite dagsutflykter och kanske en längre road trip till Danmark för detta årets semester. Men i början på veckan började maken prata om sol och bad och denna vart inte sen att hoppa på det tåget :-)
Imorse låg där en lapp på köksbänken - "boka den 9 augusti och förbered dig på en massa vitlöksbröd (tillägg från mig: which I by the way love!!!) puss från maken". Jippie familjens researrangör* har bokat in oss för 2 veckor på den grekiska ön Karpathos!!! Bortskämt men fan vi har jobbat hårt för det så nu ska här njutas!
Om 21 dagar så ligger vi här och myser
* Jag hatar de där söksajterna för resor - blir bara tvärilsk när jag använder dem. Har blivit för bortskämd i hur man söker på mitt nuvarande jobb och fg jobb så att boka resor är makens ansvar.
PS! Håll med om att bokad resa slår elvisp i romantik any day - visst?!?! DS!

If in need...

Om det är så att nummer 1 eller nummer 2 skulle trycka på när du är i Malmö så kan jag rekommendera det nya "toaletthuset" eller vad man nu ska kalla det. Du hittar det i Skånetrafikens gamla lokaler mot busssidan på Gustav Adolfs torg. Kostar en guldtia och så blir du assignade ett dass tex nr 3 som jag fick igår. Mycket fräsch även om det luktade lite funky men jag tror det vart föregående gäst som... Man kan tom duscha där och tvål etc finns till försäljning. Tänkte det kunde vara good to know.

Bild inne ifrån toaletthuset
 Har nog aldrig i mitt liv spolat med en ljusknapp dock...
Tom takfönster så man får fint ljus på sig inne på dass..
Lite kul kakel

Turist i sin egen stad

I många år har vi pratat om att åka Flotten på kanalen i Malmö men mycket snack och lite hockey... Men igår vart det dags. Vi var 7 vuxna och 3 barn tillsammans med en massa andra medpassagerare. Lasse som arrangerar det hela är också trubadur ombord. Och även om vädret kanske inte var helt strålande så vart det en mysig två timmars tur. En lagom utflykt så där mitt i veckan och man får se Malmö från ett annat håll. Är du turist på hemmaplan?

Flotten och ombordstigning
 Myse




Massa små ankungar men de syns inte så bra :-(
 Jo men det blev ju ett bra kort Jensen. Man ser verkligen mycket av bakgrunden...
Turning Turso såg man också

Ni kan tror dessa hade ett bra tempo så vi fick ju heja lite extra när vi blev omkörda
 Låga broar i Malmö