Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 25, 2012

Svårast med maten...

Innan hade jag järnkoll på tex maten innan och efter träningen men nu är jag lite lost. Why? Jo man kan inte äta på samma sätt vid löpning som vid styrketräning. När man ska köra löpning så ska man helst vara hungrig. Okej inte för hungrig men inte magen full med mat. Plus att man ska ha skött #1 och #2 if you know what I mean. Och sen är det där jäkla vädret - regn, varmt, blåsigt, kallt, ¤%&#-något som kallas svensk sommar. Hur klär man sig då? Jag får ju tex inte på mig en löparjacka än (över höfterna för att knäppa nertill).

När man tränar inne på gymmet har man ju för det första nära till toalettfaciliteterna vid behov. Man måste ha lite mat i magen för att ha energin och skulle man ha för mycket/för lite så kan man anpassa träningen efter det alt fylla på lite. Plus att klädseln och skor är oftast den samma med lite variation nu på sommaren. Enkelt som en plätt och Jensen har full koll. Fast det hjälper ju inte nu när det tränas till Tjejmilen.

Håller fortfarande på att lära…

Dagens mysmotion

Tänk när jag i slutet på januari började gå ut en liten runda på lunchen och nu är det nästan en daglig rutin oavsett väder som jag saknar om jag inte gör... Intressant det där med vanor och ovanor.

 Hängmattor i stadsparken - hoppas de får vara hela...