Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 30, 2012

Två bröllop och en viktminskning

Maken och jag har de senaste veckorna diskuterat vårt bröllop (eller egentligen är det plural...) och viktminskning. Varför? Jo för varje dag går vi förbi detta fotot från vårt första bröllop den 10 juni 2006 på Trolleholms slott...

Stategisk placering utav frugan i sidled så att en del utav kroppen döljs...
Och nästan varje dag säger vi samma sak - var jag verkligen så rund i tex huvudet? För visst är det märkligt vad man vänjer sig vid vissa saker både vid en viktuppgång och en viktminskning. Lika svårt som jag idag kan se hur jag ser ut ibland lika svårt är det att titta på gamla bilder och försöka minnas hur man kände då. Jag vet ju tex att jag inte ville ha en vit klänning för att för det första skulle inga kläningar i vanliga bröllopsaffärer passa mig än mindre sitta smickrande. 
Det enklaste var att få uppsytt en överdel och en kjol som passade min kroppsform. Plus att jag passar väldigt bra i hallonrött och skulle vi ändå inte göra som alla andra kan man väl lika bra slå på st…

Lite stats så där en måndag

Om 4 dagar ska jag till Motala och träna arslet av mig. Fick uppdateringsmail idag och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta att jag utsätter mig för sådant här... Läs en del utav mailet här:

"Vi vet ju vad som kommer att hända.. det vet inte ni helt fullt ut.. och eftersom vi nu vet det så känns det nästan som lite julafton för oss.. den där förväntan när det finns något speciellt i paketen och där vi är super exalterade över hur ni kommer ta emot det hela.


Kl 10 på lördagen drar vi igång på Spartan. Det kommer vara journalist och fotograf på plats..


Vi kommer ha en del överraskningar till era läsare... vi vill ju att det vi ger er, ska ni kunna ta med er vidare.. och att det ni har med er hit till Motala att vi kan lägga till det till vår kunskapsbank."

Om 10 dagar åker maken och jag till Grekland. Så jäkla skönt det ska bli!Och det är jag inte nervös över :-)

Om 33 dagar är jag i Stockholm och typ startar Tjejmilen exakt nu. Shot nu blev jag nervös :-(

Och om 81 dagar …