Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 1, 2012

Och nu ännu gladare!

Om det undgått någon här på bloggen så ska ju jag springa (obs springa) Tjejmilen som en del utav mitt Running Sweden pris. By the way sa jag springa? Resan och hotell bokades för en tid sedan och maken och jag planerade en myshelg i storstan. Åka upp torsdagkväll, sightseeing/shopping på fredag, Tjejmilen på lördag dvs jag springa och maken hejandes, söndagen mys och hem på måndag morgon. Perfect!

Tills i förra veckan då det bestäms att makens jobb ska på kick-off. När då? Jo just det fredagen den 31 aug och lördagen 1 sep. Skit också och faktiskt lite depp. Okej kan ju åka själv men inte lika kul plus att vi får inte tillbaka pengarna. Ska jag skita i det helt? Nä det kan jag ju för fasiken inte göra. Jaha vem vill följa med och heja på mig?

Och vet ni vad det har löst sig! Min bästa Lotta följer med mig!!! Är så himmelens glad att hon kunde. För då vet jag att det kommer bli kuligt, mysigt, lagom ösigt (kan ju inte nattsudda för mycket), ypperligt hejande och ja bara himla bra helt…

Blir så glad

Publicerade denna bilden på twitter efter min löparrunda i måndagskväll men lägger upp den här också. Varför? Jo för jag blir så himla glad utav att se mig så glad :-)