Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 2, 2012

SEMESTER!!!

Nu har denna semester och jag har nog aldrig längtat efter den så mycket någonsin! Så skönt! Inleder semesterfirandet med ett pass med PT-Malou med löpintervaller på schemat... Och imorgon åker jag till Motala för att träna hela helgen. Väger dock upp det med spa på måndag med maken :-)

Mer shopping

Man behöver ju alltid mera träningskläder eller? Så igår shoppade jag loss lite på Stadium. Blev 2 hoodisar, 2 par kortare byxor, 2 t-shirts och 3 långarmade löpartröjor. Löparjackor kan jag ju bara fet-glömma med betoning på fet dvs den största jag hittade igår var storlek 46 och den kunde jag inte knäppa. "Vanliga" träningskläder är inga problem och i Stadiums egna märke SOC finns det ju numera upp till storlek 52 - kanon! Men löparkläder finns inte för tjockisar...


Kvinnligt under

Har skjutit upp något länge för att jag känt mig så himla osäker och för att det är lite bökigt. Vad? Jo att köpa nya bh. Egentligen skulle jag behöva byta ut hela bh-garderoben men jag mjukstartade igår. Med nuvarande utbud har det liksom inte riktigt känts om jag har fått rätt support och allt har mer och mer rest söderut if you know what I mean. Eftersom jag precis fått kläm på klädstorlekar så var detta nästa steg.

Efter att ha samlat mod i en månad tog jag stora steget igår och åkte till Kvinnligt Under i Åkarp. Kände att jag behövde hjälp för jag hade ingen aning om storlek längre men nu vet jag! Tydligen så är det inte 85 i omkrets längre utan 75... Och då är det tydligen inte C-kupa utan E-kupa som gäller. Kanske inte så konstigt att den där supporten inte funnits där och att jag känt mig hängig :-)

Visste du det att det inte är bara att gå på kupstorlek och sedan omkrets? Dvs jag trodde att har man C så har man C oavsett om det är 70, 75, 80, 85, 90 eller whatever. Men tydlig…