Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 3, 2012

Expressens bilga

Okej hade ingen aning om detta! Signat upp att vara med på ett hörn i nästa "Mat & Hälsa" i slutet på augusti men så dyker det upp i LCHF-bilaga till Expressen istället :-) Livet är spännande...- Posted using BlogPress from my iPhone

Det är här!

Jag ska tillbringa helgen!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Framme

Nu är vi framme i Motala. Ska proviantera på Netto samt hitta ett ställe att äta middag på. Hörs sen!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Packad och nervös

Okej nu har jag packat klart men känns ändå som jag glömt hälften. Men så känns det alltid :-) Och pirr i magen har jag men nu ska jag skutta in i duschen för kl 13.00 är det upphämtning mot Motala. Wish me luck!

Dagens frukost

Har velat testa detta receptet ett tag och idag är ju perfekt. Första semesterdagen och som uppladdning inför Spartan-helgen i Motala. Blev helt godkänt utav både maken och mig. Makens innehöll salami och min skinka. Dock ska nog plättarna vara så tunna som möjligt för att bli "genomstekta". Så testa vet ja!

Receptet
Kesosmeten 
Makens på stekning
Mina...
Voila slutresultatet!

11,5 baby 11,5...

...det är det enda jag säger :-) Eller förresten jag måste ju skryta mer :-) Gårdagens PT-pass bjöd ju på intervaller på löpbandet. Efter ca 5 min snabb gång så blev det ett par minuters jogg. Efter det satte det igång! 9 st 1 minuters intervaller med 30 sekunders vila emellan dvs 2 fler än förra gången. Den första gjordes på 10:an och den sista på 11,5. Så stolt!!!

Tyckte det funkade bättre med andningen men måste lita på att jag kan och inte få panik. Det vill säga att jag inte hetsar upp mig för att jag tycker det går fort och tvivlar på om jag kan eller inte för då börjar jag andas så ytligt. Jag kan och ska bara hålla andningen under kontroll och ta djupa andetag så går allt hur bra som helst. Som PT-Malou sa efteråt - du kan mer. Och ja det kan jag men ska bara vänja mig vid att jag kan känns det som.

Fick tom kommentarer från två andra tjejer som var på väg ut (man passerar nämligen löpbanden då) att "wow så fort - det var imponerande". De hade tydligen tränat med PT-…