Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 6, 2012

Mitt nya hem away from home!

Här kommer lite bilder från Spartanhuset som innehåller kontor, butik och hälsoverkstan där det körs pass och utbildningar.. Åh tänk om detta hade funnits i närheten här hemma. Jag tror nästan jag hade flyttat in där då... Vet ni vad? Jag har hittat hem - just så känns det faktiskt.

In genom dörren till himmelriket
Nästan hela gängets deltagare samlade (fniss vi tvingade en stackars tjej som höllt på att träna på ett pass på Spartan att ta foto. Hon blev helt nervös att instruktören skulle komma på henne men vi övertygade henne om att vi kände dem och att hon kunde skylla på oss - hmm detta var innan vi gått in genom dörren dock...)

Alla måste checka in, uppdatera twitter, blogg och gudarnas vet allt innan man kan påbörja äventyret. Istället för kissepauser så hade vi sociala medieuppdateringspauser :-)
Effektiv dörrstopp 
Alla leksakerna i butiken - vill ha, vill ha, vill ha, vill ha... 
Köket där vi bara kunde kliva på och hämta kaffe och frukt. Verkligen välkomnade tyckte jag.
Häls…

Vilken härlig helg!!!

Kommer hem igår helt slut men samtidigt väldigt lycklig. Om någon missat det så har jag ju varit på Spartan i Motala och tränat massa kuligheter med ett härligt gäng. Tänkte jag får dela upp i lite olika inlägg annars så blir det ett megalångt inlägg som hade tröttat ut er :-) Så jag tar det från början och har i detta inlägget samlat mina första intryck och lite utav en genomgång av helgen.

Äventyret började i fredags eftermiddag när Pernille hämtade upp mig och vi körde upp till Motala. Helt okej även om min svanskota protesterade. Priset man får betala när man ska åka på roligheter och bara att bita ihop. När vi checkat in på vandrarhemmet (kommer lite intressanta inredningsbilder sedan som antagligen hade gjort succe i vilket inredningsmagasin any day...) så gick vi ner till centrum. God middag och koll på vart Spartan ligger så vi hittade dit på morgonen därefter.

Efter det var vi (eller jag och Pernille stackarn hade inget val) tvungen att gå inom Pressbyrån för att köpa Express…