Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 13, 2012

Fler tidningstips från poolen

I senaste numret utav STARK dvs nr 3 2012 så har coola Jenny Samuelsson från Spartan skrivet en artikel om funktionell sommarträning. På sidan 34 och framåt hittar ni "Sommarstugefys" och killen som visar övningarna är Chris Muling som bla körde kettlebellsjonglering med oss under Motala-helgen. Det finns bl.a.  övningar med traktordäck så jag fortsätter min kamp "övertala maken att jag visst då ska ha ett traktordäck hemma"... Ni måste ut och köpa den!

Under tiden åker jag buss runt en grekisk ö och ska bli lite kulturell. Kan ju inte bada hela tiden...

Getingrapport

Jag förstår att ni alla har varit otroligt orolig för min välbefinnande efter gårdagens attack utav en grekisk geting. Jag kan dock lugnar er med att jag lever och mår strålande :-) För första gången i mitt liv har jag inte fått en mega-allergi reaktion mot ett insektsbett. Yes!

Vet inte om de grekiska getingarna är snällare men maken hävdar att den geting han slog ihjäl och gadden han drog ut vart STORA. Så jag kanske inte heller är så allergisk längre. Likaså som myggen tydligen inte älskar mig längre och mina lungor går hur bra som helst att andas med när jag simmar. Coolt och skönt! Det är bara den däringa björk och gräspollen kvar då...

Nu ska jag ner till poolen och simma på för att sedan njuta utav frukosten med maken. Efter det mera sol och bad. Även om jag är lite traumatiserad efter gårdagens solstolsincident. Ta väl hand om er där hemma!