Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 14, 2012

Back- och trappintervaller på en ö

By the way även om det där sticket faktiskt begränsar mig lite (även om det tar emot att erkänna sig besegrade utav en jäkla geting för jag vill ju vara en tuffing...) så var ju maken och jag på utflykt igår runt ön. Och det stora samtalsämnet oss emellan var hur jäklar fit jag är :-) Det var nämligen rena back- och trappintervallspasset (i ren tid ca 90 minuter under en 4 timmars runda) och PT-Malou hade varit stolt!

I värsta värmen så var det uppför backar och nedför backar, det var uppför trappor och nerför trappor och upp för dem igen. Kändes gott i rumpan och baksidan utav låren. Visst svetten lackade men jag blev knappt andfådd medans maken och de andra flämtade som tusan. Men då tog jag bara några trappsteg till i ren förtjusning att jag kunde... Och tänkte att det måste ju också räknas i förberedelserna inför Tjejmilen...

Förresten var det någon som kollade Nyhetsmorgon imorse på TV4 och såg Olgas TRX-tips? Hoppas att kunna hitta det på Playen sen när jag kommer hem för här är…

Hmmm...

... är faktiskt inte lika kaxig längre vad det gäller getingsticket :-( Nu är det rejält svullet, rött, varmt och kliar som f¤%&n men antar att det är läkeprocessen... Det som däremot känns lite sisådär och som jag inte vet om det hör ihopa är att jag är jäkligt öm i armhålan närmast sticket. Vet ju att man har en massa körtlar där men det är ju ändå nästan ca 10 cm till sticket.

Det som är riktigt störigt är att sticket är precis där man har bh-band och sportbhskanten - gör ont som tusan. Plus man kan väl sola ändå eller? Hmm vet inte riktigt nu vad jag ska göra mer än att vänta och undvika att klia. Några tips där ute?