Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 27, 2012

Bättre än julafton!!!

Vet ni vad??? Jag har precis bokat 3 Spartan-utbildningar och beställt kettlebells plus TRX. Så nu ska jag gå Kettlebell Grund i oktober i Stockholm och certifieras som instruktör i slutet på maj nästa år. Plus att i mars är det Bulgarian Bag som gäller och i april Mixed nästa år.

JAG ÄR I HIMMELRIKET!!!!! Helt klart bättre än julafton och maken sitter bara och skaka på huvudet åt frugan... Men va fasiken jag är ju GLAD! Fast shit nu blev jag nervös också. JÄTTENERVÖS :-( Jaja på något sätt löser det väl sig och ni måste heja på mig för bloggen följer ju med som vanligt.

Fniss tror aldrig jag har använt så många stora bokstäver i bloggen innan :-)

Bra start på dagen!

Kom upp idag kl 06 och infann mig på gymmet. Skönt att svettas lite. Efter det en bra frukost på jobb - 1 kokt ägg och turkisk yoghurt, keso, linfrö, vaniljpulver, kokosflingor, loppfrö, sötmandel, färska blåbär och jordgubbar. En bra start på dagen och veckan bidde det! Började din måndag bra?


Okej hösten come on!

Jaha det räknas väl snart som höst och idag är första jobbdagen efter semestern. Puh! Men nya huvudregeln för bloggerskan är - man tänker på jobb på arbetstid sedan så tänker man på annat som är kuligare. Ska bli intressant och se hur den regeln kommer att fungera men väl värd min fokus och att jag gör mitt yttersta för att hålla den. För om jag inte gör det så är det bara jag själv som blir drabbad och mår dåligt.

Men nog om det för jag har ju så mycket spännande på gång och jag känner att denna hösten kommer bli helt fantastisk och underbar. Utmanande och slitigt men awesome!!! Denna veckan ligger all fokus på Tjejmilen och återkomma till rutiner. Både vad det gäller träning och kost. I ärlighetens namn så längtar jag och min kropp så mycket efter detta att det inte kommer bli några bekymmer. Fråga mig igen om 2 månader :-)

Sedan nästa vecka så börjar mitt Spartan-äventyr dvs det kommer bli vecka 1 i mitt stora dröm-äventyr. Pirrigt och nervöst men jag är också så laddad! Behöver al…