Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 30, 2012

Redo för Tjejmilen...

Man måste väl vara fullt pimpad inför sitt livs första lopp eller? Så fötterna är renoverade och naglarna guldlackade. Ny frisyr och bort med det gråa. Håret fladdrar inte längre på benen. Nya naglar med lite guldglitter. Tänkte att allt guld kunde liksom ge mig en vinnarkänsla... Plus att det är viktigt att känna sig fin och tycka om sig själv!

Förresten väskan är packad men skoskavet är kvar. Nåja man kan inte få allt. Snart ska jag hämta bästa Lotta för nu bär det av mot Stockholm så ni får roar er själva en stund. Återkommer självklart med alla kuligheter från helgen och på lördag vid 14.30 måste ni hålla tummarna!!!
Dag 2 på #30dgr

Dagens medvetna val är att trots att jag vart jättesugen på en bit mörk choklad efter lunch så stod jag emot. Plus att jag faktiskt reflekterade varför idag var annorlunda mot tidigare i veckan dvs då jag inte haft sug. Och jag kom på det! Valde att äta lite bröd igår till middagen på bokklubben samt 2 rutor 70% choklad. Fasiken vad det kan göra skillnad för idag suger det i sockertarmen...

Kroppen protesterar vilt

Denna veckans PT-pass har bestått utav att gå igenom de träningspass jag ska köra själv from nästa vecka dvs då startar ju min Spartan-utmaning... Så man kan säga att detta är vecka 0 där allt förberedelser sker som tex träningsupplägg, matdagbok, beställning utav redskap samt boka utbildningar. Tänkte blogga mer om det nästa vecka.

Men för att ge er en liten sneak peak så är det bla. två olika kettlebellspass jag ska köra med olika övningar. Har fortfarande träningsvärk i låren efter testerna i tisdag och då körde jag inte hela passen... Idag gick vi igenom 4 olika WODs dvs pass med olika funktionella övningar plus ett stabilitets/rörlighetspass. Åh jisses vad kroppen inte gillade det sista.

Precis som att vara tillbaka på ruta 0 i löpningen dvs varenda del, muskler, ja fiber i kroppen protesterar vilt. Inte att det gör ont men att den är ovan och så jäkla orörlig att varje liten rörelse är en utmaning. Detta passet kommer otroligt nog bli den tuffaste utmaningen för mig men ack så v…