Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 11, 2012

Kunde sluta illa...

Nä mitt skryt är inte över och det hade ju kunnat sluta illa. Glömde ju en hel kvart typ av PT-passet imorse och så kan vi ju inte ha det! Då tror ni väl att jag bara latar mig. Plus att jag vill poängtera att mitt hastighetsrekord på löpbandet är stort för förra rekordet var 11,5. Hon den där PT höjde så att mina benen fick bara pinna på så fort de någonsin har pinnat.

Shot höllt på att glömma kvarten igen... Den sista kvarten på dagens pass tillbringades med stegkombinationer på stegen och med rusher. Och det går framåt så nu skulle jag nog säga att vi är riktiga bundisar stegen och jag. Och jag fick beröm för mina vader utav PT-Malou - tydligen vart de snygga och någon bulle på vaden eller nåt :-)

Obs! Detta viktiga meddelande är numera avslutat!

Baby I am back!

Som jag gruvande mig för PT-passet igår kväll plus imorse när klockan ringde. Samtidigt som hela min kropp och knopp skrek efter träningsendorfiner. Har varit lite deppig de senaste dagarna. Tror Tjejmilen var en större urladdning än vad jag var beredd på. Plus att när alla runt omkring en hostar och snörvlar får man ju själv lite symptomer. Och så en massa jobbstress på det direkt efter semestern...

Och vad gör man då - alla som är sockerberoende räck upp en hand liksom... Äter allt man kommer över i onyttigheter. Attans ¤%&/ skit jag som var så bra på banan. Och så blir det en ond cirkel av allt möjligt. Istället för att fokusera på alla kuligheter jag har såsom nytt hemmagym, kettlebellsutbildning om 25 dagar i Stockholm, Academy-utbildning om 38 dagar, bästa maken i världen, härliga vänner, mysigaste huset och ja ni vet listan är ju egentligen hur lång som helst på bra:iga saker så varför hänga läpp?

Men det är då man bara ska upp den däringa hästen igen och i bilen på väg til…