Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 12, 2012

Säg hej till Jackie!

Imorse var det dags att utmana sig själv på gymmet utan PT-Malou. Det var nämligen dags för mitt första egna crossfit-pass enligt det nya träningsschemat. Ska jag nå mitt mål får jag kämpa så enkelt är det! Lite nervös innan och vi kan väl kalla detta en generalrepetition för det gick sisådär. Är ju mycket enklare att köra ett sådant pass med PT som liksom paxar grejer eller på ett gym som är avsett för mer funktionell träning än att du ska sicksacka mellan maskiner.

Fick anpassa lite här och där tex så är det bara en utav roddmaskinerna på Studio S som har display som fungerar :-( Därför blev de två första varven inte rätt för jag rodde i 2 minuter. Och på sista varvet när den andra fungerande vart ledig tog det mig 5 minuter att ro 1000 m så jag fuskade på de två första då ju... Fast jag genomförde passet efter bästa förmåga. Svetten forsade och pulsen vart hög. Fick tom en kommentar från en okänd tjej som lånade smithen mellan varven att jag tränade tufft. Tank yo, tank yo!

Passet …

No Excuses!

Jag ägnade många timmar förra veckan åt säsong 13 utav amerikanska Biggest Loser. Har sett alla säsonger och vissa är bättre än andra. Denna är helt klart sevärd då den inte består av enbart drama för "great television" utan med många bra budskap som fick mig att tänka lite. Älskar Bob och Dolvett som tränare men saknar Jillian. Dock ska hon återvända i säsong 14 då hon ska arbeta med överviktiga ungdomar i 13-17 års åldern (första gången i BL). Spännande!

Temat för denna säsongen var alltså "No Excuses" och ca de 10 första avsnittet har olika varianter på vanliga ursäkter. Till exempel:  I don´t believe in myself, I don´t have access to a gym/trainer, I have no self control, I hate beeing outside my comfort zone, I will start after the holidays, I can´t loose weight on vacation, I think exercise is boring, I don´t have time to eat healthy mfl.

Mina ursäkter är helt klart - jag börjar sen, självkontroll och hittills att jag inte riktigt trott på mig själv. Tror att…