Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 18, 2012

Så sant

Jag älskar bröd - speciellt nybakat varmt med massa smör... Men jag blir konstig i magen och fläskig det är definitivt sant. Tyvärr tycker jag att LCHF-alternativen inte är värda namnet - allt smakar ju typ scones. Därför undviker jag de alternativen och ibland så väljer jag en skiva eller två utav ett ekologiskt surdegsbröd och njuter!!! Fast jag alltid får betala priset med att bli hungrig efter en timme och bubblig i magen men ibland är det värt det :-)

http://www.expressen.se/halsa/skippa-vetet-och-bli-av-med-mjuka-bullmagen/

Körde trean med PT:n

Tisdagsmorgon och då vet alla vad som sker i bloggerskans liv... Jajamensan dags för PT-pass. Idag går jag in i vecka 2 på träningsschemat och pass 3. Vilket ska innebära övningar med den egna kroppsvikten. Och tror mig när man har min booty så blir det en del :-)

Dagens pass var ingen pulshöjare men yikes svetten lackade och kroppen fick sig en rejäl genomkörare. Efter uppvärmningen så gick vi igenom lite av mina frågor angående det nya rörlighetspasset. Sedan blev det diverse benböj och utfall och armhävningar och dips och plankor i en salig blandning. Jätteskönt efteråt och jag är så glad att jag har PT-Malou i mitt liv. She is the best!

Här kommer en ny videoskörd men vi kan väl alla ignorera min frilla okej? Första är en armhävningsövning dvs att långsamt långsamt sänka sig ner tills man inte kan hålla emot längre. Som jag förstått det ska denna bygga upp styrkan. Det kuliga är att för bara någon månad sedan så gick inte denna övningen så bra. Jag kunde hålla emot knappt halva st…