Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 19, 2012

Mitt nya träningsschema

Okej jag har bara glömt så ni behöver inte beklagar er längre när ni träffar mig att jag inte skrivit om detta tidigare... Så när jag uttryckte mitt drömmål här på bloggen så vände jag mig självklart till PT-Malou och bad om hjälp. Jag menar jag vet ju att jag måste bli väldigt mycket mer vältränad och ja jag har ju mina misstankar om vilken typ utav träning jag behöver.

Men jag behövde hjälp med att utforma ett träningsprogram så att jag har en rimlig chans att uppnå mitt mål. Voila sa det bara i inboxen ett par timmar senare så hade PT-Malou finuralat ut olika träningspass som jag ska genomföra. Tror hon är lite förtjust i mitt mål och utmaning hon också :-) Allt i programmet är designat för mig så jag kan få bästa resultat. Plus det innehåller alla de godbitarna som jag älskar.

Upplägget utav de passen jag ska köra med PT-Malou är uppdelat i 6 pass över 3 veckor dvs vecka 1 så är det pass 1 på tisdag och pass 2 på torsdag och så fortsätter det i vecka två och tre också med pass 3-6…

Hmm hur ska detta gå?

Har fått låna hem PT-Malous pärmar från den utbildningen jag ska gå i oktober och november på The Academy. Yikes ska jag kunna allt detta till tentan... Tjock pärm med massa bilder, latinska namn på muskler och skelett, text och uttryck jag aldrig hört. Vad har jag gett mig in på???100 dagar kvar!

Idag är det 100 dagar kvar till jag fyller 40 år. Känner ingen åldersnoja ännu mer än att det blir ju konstigt att ha en ålder som börjar på en 4:a. Är ju van vid en 3:a :-) Men ett mål har jag satt upp för mig själv och det är att jag ska vara i min livs bästa shape. Så det så!