Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 24, 2012

Lite mycket just nu

Hann inte riktigt med bloggen igår och idag och imorgon är också lite tajt. Men ni kan väl roa er med recepten från helgens köksbravader så länge hoppas jag. Lördagskvällens meny bestod utav hemmagjorda hamburgare som maken grillade på grillen, ugnsrostade potatisar plus färdigköpta hamburgarebröd för de som ville ha det. Till det en massa olika grönsaker, ost och såser/röror att välja på dvs bygg din egna hamburgare. Blev mycket uppskattat även om några av barnen undrade vart pommes var med de andra utan protester käkade potatisen.

Efterrätten blev hemmagjord hallonfromage med lite hackad 70% mörk choklad samt färska jordgubbar. Likadant här att 3 utav 5 barn åt så det stå ut genom öronen med 2 ratade och fokuserade på jordgubbarna istället. Alla vuxna tömde sina tallrikar och skålar :-) Receptet på hamburgarna och fromagen är hämtade från http://www.annahallen.se/mina-bocker (hamburgare från familjeboken och efterrätten från husmanskost (dock skippar jag gelatinet och sötningsmedlet…

Nervös...

Yikes idag fick jag massa mail om mina kommande träningskurser. Både till Spartan Kettlebellsutbildningen i början på oktober och till The Academy i oktober och november. Fjärilar i magen bokstavligen. Blir några tuffa veckor framöver men bloggen hänger väl på?