Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 26, 2012

Pust och skärp!

Som jag skrev i måndags har det varit lite mycket nu - både på jobb och privat. Tex deadlines för gästblogginlägg, nya träningspass och nytt kostschema. Kommer nog vara så fram till mitten på november för nu sparkar ju snart alla träningsutbildningarna igång. Kuligheter men mycket :-)

Tycker jag börjar få kläm på de nya träningspassen även om löpning ligger nere just nu pga hälen. Dock är inte hemmakettlebellsen de samma som på gymmet så det är lite trixigt med tekniken. Men det är bara att öva för mina är de korrekta och det är med dessa jag måste kunna visa upp i maj nästa år om jag ska bli certifierad instruktör.

Nya kostschemat går faktiskt över förväntan men nu i början är det ju mycket med våg hit och dit samt ha koll på klockan så man inte glömmer en måltid. Märks att förbränningen har kommit igång för jag är väldigt hungrig fast jag äter mera plus att jag fryser konstant. Och ett annat ställe det märks på är jeansen.

När jag tog på mig dem efter sommarfrossan i början på månad…

Är det verkligen bra?

Är det verkligen okej att operera någon som inte växt färdigt varken i kroppen eller knoppen? Jag tycker det borde finns andra alternativ. Som jag läste någonstans - ge varje ungdom en PT så de kan gå ner i vikt på ett hälsofrämjande sätt. Eller utbilda föräldrarna i kostrådgivning eller whatever men stympa inte en 13-årings mage... Vad tycker du?

http://www.cisionwire.se/sahlgrenska-akademin-vid-goteborgs-universitet/r/fetmakirurgi-lika-effektivt-for-tonaringar-som-for-vuxna,c9308871