Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 28, 2012

Blev det godkänt?

Vad tror ni - gick det att bjuda på LCHF-fika på jobbet? Jodå nästan allt blev uppätet och då hade jag ändå tagit i med mycket kokosmuffins. Och jag fick många uppskattande kommentarer efteråt. Så det behöver inte alltid vara wienerbröd eller maffiga kanelsnäckor eller vad det nu serveras på fikat. Man kan spice it up ibland :-)

Jaha maten...

För att uppnå mitt långsiktiga mål till nästa år så var jag som skrivit mycket medveten om att jag behöver ändra min kost. Det vill säga istället för att äta med viktminskning i åtanke a la traditionellt ursäkta uttrycket kvinnotänk istället äta med träning i åtanke. Och där igenom faktiskt äta mig ner i vikt hur konstigt det konceptet än kan vara för en tjej att förstå (jag jobbar fortfarande med det). Ja jag vet att jag generaliserar men det är oftast kvinnor som vill viktminska och då lever på ett salladsblad och tränar mycket...

Nu har jag ju inte levt på salladsblad men jag har nog ätit för lite utifrån hur mycket jag tränar. Jag vill ju få mycket muskler (nej okej kanske inte bodybuilding precis) och en mindre kropp så att jag kan träna det jag vill. Det vill säga idag hindrar min kroppshydda mig för att rent tekniskt kunna utföra vissa övningar som jag vill kunna. Plus att muskler förbränner mer energi och tar mindre plats på kroppen - win win liksom!

En annan sak är ju att när…